Új hozzászólás Aktív témák

  • fatpingvin

    őstag

    válasz koby11h #13016 üzenetére

    de érted a legszomorúbb a történetben az hogy azon a platformon amin most van még bőven volna hova fejleszteni generáción belül... de nem hiszi el nekem hogy sokkal jobban járna vele. ráadásul nála is betalált egy gAmEr aEsThEtIcS címszó alatt futó förmedvény, minap is szórakoztatott vele hogy talált 90k-ért valami használt házat mert hogy azmilye menő. szerencsére nem vette meg de én már a falat kaparom tőle hogy amikor erről beszélünk akkor mintha egy teljesen más alternatív valóságban létezne a koma. az ő élethelyzetében egyszerűen nem reális hogy összespórol egy ilyen zen3-RTX30xx konfigra de valamiért ezt úgy tűnik kettőnk közül csak én látom be. közben meg persze a jelenlegi gépe elfogy alóla ami egy négymagos HT nélküli i5 mellett annyira nem meglepő (játékfejlesztéssel foglalkozik)

    egyébként nekem ez az egyik legnagyobb bajom ezzel az RGB agymosással: eljutott oda hogy a nem hideg racionalitással gondolkozó júzereknél konkrétan ilyen módon elviszi a fókuszt arról hogy ha egy nasználható gépet akarnak akkor mire is van szükség. a cimborám ért annyira azért a vashoz hogy tudatosan belátja hogy ez mekkora undorító lehúzás de aztán persze bejön a képbe hogy de hát ő ezt szeretné. most meg ott van hogy nem hajlandó fejleszteni a jelenlegi gépét, pedig bőven lenne hova, inkább azt mondja hogy gyűjt egy új csicsakonfigra ami persze nem fog megtörténni mert 100% biztos vagyok benne hogy el fogja baszni hülyeségekre..

    na mindegy ez már nagyon off de ki akartam írni magamból, tényleg az egyik legjobb cimborám és szeretnék neki segíteni (ő azon kevesek egyike akiknek számtech dolgokban akármilyen hülyeség, ha tudok szívesen) de most leginkább a saját hülyeségétől kéne megóvni...

    [ Szerkesztve ]

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

Új hozzászólás Aktív témák