Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz hcl #14878 üzenetére

    A nyilt palya es a palyaudvar kozotti kulonbseg annyi volt, hogy 50m-el kesobb volt lebetonozva a fold. Maskor amikor ilyen volt nem volt ezzel gond, jard kijott 20 percen belul, vonatok amik ott kozlekedtek kaptak egy pause-t, aztan 30-45p mulva elkezdtek leszallitani meg terelni a nepet. Ezert is nem pattogott senki, mindenki ugyanerre szamitott.
    Azon a vonalon, kulonosen a Hajduszoboszlo-Debrecen szakaszon anno nagy divat volt a vonat altali ongyilok, havi 2-3 ilyen biztos volt, de siman lehet, hogy tobb is, figyelembe veve, hogy eleg valtozatos idopontokban jartam arra, heti egyszer oda-vissza 1-2 evig, es ez alatt vagy 5 ilyen megallom biztos volt.
    Onnan ismerted meg a kevesbe f@szparaszt ongyilkolaszot, hogy legalabb nem az emberek elott, a palyaudvaron ugrott a vonat ele, hanem arrebbsetalt kicsit. Volt "szerencsem" latni ilyet is-olyat is. Szerencse, hogy van a dologhoz gyomrom, bar amikor a haverok mellettem elkezdtek sirva hanyni, amikor sikerult egy ilyet bo 20-30m-rol eloben vegignezni, azert nekem is fordult egyet a gyomrom. Plusz azt konkretan ilyen jarni alig biro kicsi gyerekek is lattak bakker, az nagyon durva volt. Akinek volt annyi onuralma meg lelekjelenlete, az mind azt csinalta, hogy rohantunk es hattal az esemenyeknek bealltunk sorba, hogy takarjuk a dolgota nep (plane a gyerekek) elol. Nem hianyzik meg egyszer az az elmeny oszinten szolva, par evig elo-elofordult, hogy megjelent a kep almomban, utana nem volt konnyu visszaaludni. Es ez ahhoz is hozzajarul, hogy a mai napig gorcsbe randul a gyomrom a gondolatatol, hogy Budapest-Debrecen vonalon ne kocsival menjek, hanem vonattal. :(

    Szoval az van, hogy az lett a vege, hogy rohadtul utalok mindenkit, aki annyira paraszt, hogy ugy oli meg magat, hogy ezzel masoknak art. Ismertem helyi mozdonyvezetoket, mindre igaz volt, hogy pszichomokushoz jar, mert mind ele kiugrott 1-2 paraszt elobb-utobb. Volt koztuk olyan, akit ez annyira megviselt, hogy kb az egesz elete tonkre ment, egy emberi roncs lett szegenybol. Szoval, jah, barki, aki ugy oli meg magat, hogy azzal masnak art, az egy budos paraszt, akkor is, ha legalabb van benne annyi, hogy elsetaljon a palyaudvartol par szaz meterre.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák