Új hozzászólás Aktív témák

  • hcl

    félisten

    LOGOUT blog

    válasz hobizoli #15046 üzenetére

    Életképes, csak az USB-n a 2,5GBps nem biztos, hogy jól átfér, a PCIE meg arra lett kitalálva.
    Illetve tök jó, rá tudod dugni akármire, és könnyen ki is esik akármiből. És ha valamiből átdugtad valamibe, akkor az előző eszközbe nincs bedugva. Plusz egy macerálható csati, ami kitörik. Stb. stb.
    Mindennek megvan az a használati területe, ahova jó. Az USB LAN-nak is, de egy asztaliba érdemesebb PCIE-t. Egyszerűen azért, mert úgyis asztali gép, van benne hely, elfér ott, és általában úgysem akarja senki kihúzkodni. (Az USB csati könnyen eltávolítható, és ez egy csomó helyen hátrány, ahol ott kell maradnia a csatinak akkor is, ha behatás éri, pl. bármilyen nem otthoni és nem irodai környezetben.)

    300MBps wifi? AC-s... 700+Mbps... 2021 van. :) (Az USB2 sávszélessége meg elméletben 480MBps csak.)
    És nem csak a sávszélen múlik a dolog. (Táp stabilitása, stb., meg a belső eszközt nem fogják fizikailag zaklatni, tehát az élettartama is hosszabb, meg stabilabb is.)

    Meg ilyenekben gondolkodsz csak, de rakás esetben lehetnek speciálisabb igények. A PCIE meg lehet X1 is, ami kisebb, egyszerűbb (ez a jó a PCIE szabványban). De ha továbbvisszük ezt a logikát, videokártya se kell, hiszen nem játszok :D

    [ Szerkesztve ]

    Mutogatni való hater díszpinty

Új hozzászólás Aktív témák