Új hozzászólás Aktív témák

  • KROK640

    veterán

    válasz opr #15422 üzenetére

    Hát, inkább olyan 35 és 40 ezer ft között, de igen. Illetve, hogy pontos legyek ez a tavalyi évre volt igaz, az utóbbi pár hónapban olyan drágulást tapasztaltam, hogy EZ MÁR NEM IGAZ.
    Ehhez képest olyan dolgokat eszek amik egész jók (csirkemell sonka, szalámi, tojás, bacon, kedvenc "salátám" : ami paprika, paradicsom, hagyma, kígyó uborka; mindig kell legyen otthon kocka és trappista sajt is, mostanában rákaptam a nectarin/őszibarackra is). A kulcs leginkább abban van, hogy az átlag emberrel szemben én pontosan tudom, hogy mennyit vásároljak hetente, ami elfogyik. Nem dobok ki egy falat kaját sem, nem úgy mint sokan. Igyekszem okosan beosztani a dolgokat, és azért szoktam nézni az árakat. Hozzáteszem itt rólam van szó csupán, nem a barátnőmről, családról stb. Egyetlen ember.
    Kaját nagyon ritkán rendelek, mondjuk akkor hamar felszaladok 2-3 ezerre, de általában több evésre valót szoktam rendelni (pl juhtúrós csirkemell önmagában elég 2 evésre ha ügyes vagyok, mellé egy gyros pitában, hopp 3 evés megvan 3200ft és akkor már luxuskodtam).

    Ami totál kimarad : különféle nassolni valók, csokik, chipsek, kólák, üdítők. Ezek nagyon megtudják dobni havi szinten a költségeket. Emellé nem kávézok, a teát meg a saját kertemben termesztem (ahogy sok gyümölcsöt is, de pl a csípőspaprikát is).

    Inkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...

Új hozzászólás Aktív témák