Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz KROK640 #35444 üzenetére

    A gépet nem akarja sehová se vinni, de azért legyen laptop.
    Én nem látom ezt ilyen szigorúan. Adott esetben kevésbé zúg, ágyból is lehet nyomni, teraszra is ki lehet vinni, pincébe is el lehet vonulni, nem rossz az. Mindenhonnan a laptopot hallja, látja, az az alapértelmezett. Alapból a falkával mennek az emberek, kevés, aki érdemben kérdez, te csak önmegerősítésre kellesz - ezen a ponton jogosan jön el a rossz szájíz-stáció. Viszont neked kell felmérni, hogy ki mit akar tőled, különben csak a faszerdőbe tudsz lépni, ami meg elveszi a kedved-energiád attól az 1-től akit a másik 99 megelőz.
    Mivel az ember társas lény, szeret interakcióba keveredni szenvedélye témájában, másokon keresztül művelni és szeretni a területet. Valamit egészen biztosan megtanultam: nem mindig érdemes bevonni a másikat, érdemes meghúzni a határokat (saját magad számára). Egyben hajlamos azt is ferdíteni hitével az ember, hogy attól, hogy ő kedvel egy területet, cselekményt, attól majd csupa normális ember kerül elé az úton: nincsen így. De hogy lehetek ennnyire bölcs? Magam sem értem.
    Tekintély legyen. Ha játékra csaklaptop csak 100k-ból, lezárod, nem fárasztod magad. Cserébe te leszel a hülye. Deal. :D Level kettó/sok: ha később mások zsinórban rácáfolnak eredeti elképzelésére, te akkor is marac hülye a szemében. :K

    Egyetemistás részére előrelátás: tudok olyan esetről, mikor a laptop megvásárlása indította el a
    hitelspirálba a egyént/családot, oda is lett a lakás szépen. Megérte. Ja nem. De úszott már el ingatlan kórházban lévő gyerek táplálásával is nothing speciál étrendigény, simán csak anyai törődés materializálódása. És egyik sem távoli forrású urbán ledzsend. Nagy úr a "kell".

    Kapás, mint olyan: Egyik TheVr-os podcastban bemondja - a tinitársadalom számára minden bizonnyal - széplány, hogy úgy kezdődött az egész, hogy kaptam egy gémer laptopot. Hogy mi a jó......? Nem elirigylem, de hogy ez így hogy van már? Kapott. Jól van... Nem fasza ez így, hogy nőstények csak úgy kapnak javakatdolgokat, hogy cserébe akkor majd, tudjuk.

    Színekkel nem lehet vitatkozni, te se tedd. Különben jó indikátorai ezek az éreccségnek vagy annak hiányának. Nem az ízlésról vagy preferenciáról beszélek, hanem hogy mennyire tekinti eszköznek egyik ember a másikat: ha eleve tudja, hogy a saját feje után megy, tegyen meg annyit, hogy nem használ fel téged. Cserébe te se akard felhasználtatni magad.

    mert maximum annak a cseréjéről hajlandó hallani
    Nem lehet, hogy a fejlesztés varázsa, az újdonság varázsa hajtja a problémakört? Az okot meg megtalálta hozzá.

    (#35445) qnadam, akkor nem tőlem várják a megoldást.
    Hanem?
    másnap mondta, hogy megvette azt a thinkpadet, tetszik neki, köszi
    Esetet kinyomtatni, bekeretezni, falra kitenni!

    (#35442) frescho, potenciált hogyan méred? Az ugye a lexikális tudáson kívül esik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák