Új hozzászólás Aktív témák

  • totron

    addikt

    válasz hobizoli #35846 üzenetére

    Van, hogy mindkét (1, 2) kendő nedves és akkor be van nedvesítve szakszerűen, de nem túl, meg nincs ott ásványi anyag, meg egyéb szennyeződés a konyhai csapból és akkor úgy meg van ágyazva valamilyen szinten az esélyeknek. Már persze ha nincsenek kiszáradva..

    (#35848) solena, inkább csak ráállni nehéz, mint a vasalásnál. Ha elébem tennének egy 100-as fóliázni való pakkot simán belejönnék, szerintem selejt nélkül. De egyért teljesen átszellemülni.. Kívül-belül ideális állapotokat kíván.

    (#35872) BiP, igazatok van. Abból indulok ki, hogy a betérő egy olyannyira szürreális helyzettel találja szembe magát, hogy még hitetlenkedni is elfelejt, elengedi a kőbe vésett konvenciókat. Egyben én olyan büszke tudok lenni ismeretlenül is, mikor emberi pozícióban látok egy nőt, legyen az vezetői vagy egyéb, kompetenciát megkívánó munkakör. Az arányokat persze nem tudni, hogyan jutott el odáig, mennyi volt a környezet segítsége, sorozatos szerencsés csillagállás, és mennyi a kezdetektől jelen lévő saját érdem, de akkor is.

    solena szerintem kedvenc mondata: "nincs itt más, akivel lehetne beszélni?" :D

    #35871) solena, elég jól fogadják létezésem a vonal túlvégén:)
    Nem egy hátrány..

    A sminket meg elképesztő, hogy milyen árakon is bevállalják, túllövik, de az elbújási opció amit belé látnak mindent visz. A korhatározás ne aggasszon, a Mónika Show idejében itt is flottul ment, később kevésbé.

Új hozzászólás Aktív témák