Új hozzászólás Aktív témák

  • opr

    veterán

    válasz Gabibácsi #5391 üzenetére

    Nyilvan, En nem vagyok eppen atlagfelhasznalo, nem is tartom magam ilyen teren mercenek, sot, igazabol az ismerosi korom 90%-a valamilyen muszaki ember, nagyreszt programozo meg epitesz, ezek kozul sok otthon gyakorol, fejleszti magat, stb, szoval ott ha akarja, ha nem, kell az eros gep, nagyreszenek van is valami eleg jo gepe, de siman el tudok kepzelni olyan elethelyzetet, amikor konkretan baromsag, hogy barmilyen pc legyen otthon, mert sokkal inkabb felesleges bonyolitas lenne, mint segitseg.

    Amugy is masok vagyunk, En probaltam a tabletet, de szerintem annal kenyelmetlenebb, celszerutlenebb eszkoz konkretan nem letezik. Akkor mar ezerszer inkabb leulok a kenyelmes szekembe, olvasok meg netezek az ertelmes meretu monitoromon, vagy ha olyan ingerem van, kiulok a kertbe a laptoppal a sorpadhoz. A talbet nekem az volt, ami olyan korlatos, mint a telefonom, csak mellette legalabb meg nehez is fogni, normalisan gepelni lehetetlen rajta, magatol meg nem all meg sehol. De ez megint olyan, hogy total szubjektiv, masnak meg gondolom tetszik, hogy kicsi, konnyu, egyszeru, gyors, megbizhato, mi kell meg.

    [ Szerkesztve ]

    "Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin

Új hozzászólás Aktív témák