Új hozzászólás Aktív témák

  • #70339072

    törölt tag

    Mi a véleményetek?

    Csináljak még egy 2.1-et? ami az összes map-el kompatibilis lesz?
    Nagy cumi ez a script rész, mert ami jó a 4.5.4a-hoz azt át kell írni az 4.5.5-höz mert ahoz nem jó etc.
    Szóval valszeg mivel a fa megváltoztató scriptről van szó, véglegesen száműzöm belőle és kész,, a fű növelése megmarad de a táj ugyan az lesz darabra és fára mint a gyári (csak feljavított textúrával) és innentől jöhet a TSM 4.5.6 meg a 4.6.1 és a 4.8.3 és ami csak lesz semmit sem kell csinálnom.

    Esetleg kárpótlásúl csinálok egy 4 évszakos verziót persze nem egybe az lenne a brutal 3 ami 4 file-ból állna majd, Ösz, tél, tavasz, nyár.

    de ezek még tervek végül is ez a 2.1 lehetne a Brutál 3- nyár alap.

    vélemények?

    a Másik, most még a RED legutolsó pofonján dolgozok, ami a videó lesz, mivel a Brutál 2.1 a befejező művelet, gondoltam csinálok hozzá egy ütős videót ami szintén odaver a RED-ére, kihozzuk amit lehet jól és nézhetőre mint a nagyok, már írom hozzá a forgató könyvet, előveszem a régi Animex stúdiós tapasztalatokat. Ha csak néhány nagy totált csinálnék már az is leverné a red-eset, de én többre készülök meglátjuk mennyi időm lesz erre. Elővesszük a régi SONY-s hang effekt gyűjteményemet, valami ütős komolyzenét a story már fejben meg is van, azt ha időm is engedi csak szépen össze kell rakni.

Új hozzászólás Aktív témák