Új hozzászólás Aktív témák

  • Sioxsiana

    újonc

    válasz xcsabo #4988 üzenetére

    Én első sorban külföldi online vásárlások miatt rendeltem a kártyát. Sok mindent rendelek külföldről és rend szerint euroban vagy dollárban fizetek. A saját bankom rengeteget levett a váltások miatt és a későbbi pár napos könyvelésekkel emiatt voltak gondok. Ezzel megoldódott. Havonta egy nagyobb összeget utalok a revolutra, amit apránként vásárolok el, többnyire online. Mivel ezen tartom az úgymond eltapsolható zsozsót, miért is ne tölteném erről a telefont is, ha szükséges? A magyarországi kártyámmal mondhatni gondok vannak. Pl nem lehet tiltani rajta az érintéses fizetést. Egyszer véletlen kifizettem a burger kingben egy csávó kajáját, mert át kellett hajolnom a terminál felett szalvétáért és még ha nem is ért hozzá a kártyám (mellényzsebben volt) akkor is leolvasta. Hetekig bizonygatnom kellett, hogy nem én vásároltam és megalázónak is éreztem az egész procedúrát, hogy küzdök a saját pénzemért. Egyébként én bárhol használom, mert tetszik, hogy nem utólag, napokkal később könyveli az elköltött összeget- tranzakciós díjjal terhelve-, hanem azonnal. Szeretem, mert nem kell figyelgetni a valutát, ha szlovákiába, ausztriába vagy romániába megyünk (évente-fél évente fordul elő 1-1 hétvégén)
    Szeretem, mert pillanatok alatt lehet változtatni rajta, hogy engedem-e a lehúzásos fizetést vagy az érintést. Az ingyenes kp felvétről nem is beszélve, bármelyik országban.
    Szóval, én úgymond hobbi kártyának használom. A közüzemi számlákhoz, a fizetésem érkezéséhez és esetleg megtakarításhoz/lekötéshez használom csak a magyarországi kártyám. Minden másra ott a revolut.
    Sőt, az app rendszerezi a kiadott összegeket, így utólag is visszanézhetem, mikor mire mennyit költöttem.

    UI: Az icsekk alkalmazást csak azért töltöttem le, mert a telenor alkalmazáson keresztül nem lehet revoluttal tölteni, csak és kizárólag magyarországi bankok kártyáit lehet ott használni. Az icsekk appal ez megoldva :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák