Új hozzászólás Aktív témák

  • melan

    senior tag

    Srácok jelentem megvettem végül az ue49mu6452-t. Bevallom az MM-ben a 6102-nek is ugyanolyan(nak tűnő) szép képe volt, ami idebillentette a dolgot az az anyaghasználat, és a két tv egymás mellett ugyanazzal a műsorral: ennek a feketéi kissé mélyebbek voltak. De ezt inkább nem is tekintem relevánsnak..
    A lényeg: pöpec nagyon a TV :) Minden flottul majdhogynem magától "beállítódott", azaz okosan a háttérben kereste a csatornákat, amíg én nyomkodtam a telópárosítást stb. A képe nagyon szép, még a TV adások is jól néznek ki, de a HD meg pláne. Egy RPi2-esről megy Kodin a film Nasról, az meg egyenesen lélegzetelállító, mármár térhatásúan tiszta a kép. Eddig minden alapbeállításon, majd még lehet nyomkodom kicsit :)
    Gyorsan átfutva a beállítási lehetőségeket annyi kérdés merült fel bennem, hogy a film módnak van e valami értelme (mármint a beálításokon belülinek, nem a képmódnál). Illetve érdemes e valamit még állítani?

    A legjobb a kép mellett, amit szeretnék megemlíteni: a a sebesség. Gyakorlatilag nem gondolkodik semmin, egyszerűen teszi, amit kell :) Egyedül a 4K videoval tudtam megakasztani wifin keresztül, de ez természetes, bár előcachelés után vitte azt is :)

    Szóval nekem bejött nagyon, pár nap múlva ha találok még fontos infot, ami segíthet másoknak egy esetleges döntésben, megírom...

    Köszönöm mindenkinek a hasznos hozzászólásait, amivel hozzájárult a vásárlás előtti tájékozódáshoz!

Új hozzászólás Aktív témák