Új hozzászólás Aktív témák

  • stilo18

    addikt

    válasz Vhiktor #153736 üzenetére

    Ha valamikor Veszprémbe jársz, írj rám, nyugodtan felugorhatsz, aztán meglesed a tv-t.
    Hidd el, én se a levegőbe beszéltem, miközben azt mondtam, hogy páran voltak már át meglesni a tv-t, úgy hogy lépkedtek a C9 és a Samsung előtt, kB mindenki csak hümmögött, hogy "na melyik a jobb?" , viszont az mindenki szájából elhangzott, hogy baszki milyen fényes....azt már le se merem írni, hogy volt aki ki is mondta, hogy jobban tetszik neki a miniled, mint az otthoni Hisense oledje...(mert ugye ezen a fórumon nem szabad ilyet írni ;])
    ....és a többi srác is aki látta, Sony tulaj, Q95T, oled C9, szóval nem arról van szó, hogy full vak emberek, összehasonlítási alap nélkül.
    Az én szavam nyilván nem ér annyit, mint a Tiéd, de én is akármikor leirom, hogy az A-nak is bitang jó a LD-e, nagyon közel tud lenni az oledhez.
    Hidd el, leírnám ha nem így lenne, mert mocskosul szeretem a C9-emet...egyszerűen olyan olcsó volt a 95A, hogy butaság lett volna kihagyni. Így semmi lcd fanboyság nincs bennem, szimplán elismerés, hogy bassza meg, egy nagyon tisztes termék lett ;)

    A nagyobb a kontrasztja, meg így látatlanban is megmondom, hogy mind a kettő hozza a natív 3-4000 közötti értéket, amit a LD-el tol el magasba.
    És a széles látós bevonat miatt nincs meg már a pár évvel ezelőtti 5-6000-es natív érték.

    De részemről befejezem a témát, köszönöm :R

    #PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50

Új hozzászólás Aktív témák