Új hozzászólás Aktív témák

  • dethroner

    veterán

    Picit off lesz a kérdésem, de mivel szoktunk itt külső hangról beszélni, gondoltam feltehetem.
    Szóval a tévé hangját ki szoktam tenni néha külső forrásra és ehhez toshlink kábelt használok. Néha pedig a pc-ről lejátszott film hangját teszem ugyanabba a külső erősítőbe, szóval a kábelek ki-be dugdosását elkerülendő, eddig használtam egy ilyen elosztót:

    Jól is működött hónapokon keresztül, majd egyszer csak már nem váltott a bemeneti források között. Szétszedtem, próbálkoztam vele, de semmi fizikai elváltozás nem volt, így nem tudtam életre kelteni sem. Kidobtam és vettem egy ilyet:

    Ez viszont egy percet sem működött. Ugyanazokat a kábeleket használom, mint az első kapcsolóhoz, miután a bemenetre rádugtam a kábelt, megnézve a kimenetnél ott világít a piros fény és tudtommal ez a fény viszi az adatot. De a látható fény ellenére nem adja tovább a hangot. Mindhárom kábel jó, külön-külön mind jól működik, de ez az elosztó valamiért nem működik velük. :(( Sőt, a kábeleket összeérintve is van hang. Mi lehet benne a rossz? Tudom, lehet megoldás az hogy pl vegyek egy másik ilyen elosztót párszáz forintért, de mi a garancia hogy az jó lesz? Egyáltalán, mi lehet az oka annak hogy nem működik egy ilyen eszköz, amiben végső soron nincs is olyan ami elromolhat?

    A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!

Új hozzászólás Aktív témák