Új hozzászólás Aktív témák

  • warezxts

    senior tag

    válasz #45185024 #97283 üzenetére

    Aha megjött, csak ugye van 14 nap elállási időm, és ha mégis úgy alakul hogy kihagyhatatlan megagiga akció lesz akkor rohadtul utálni fognak a boltban hogy ezt visszaadom :) Addig be sem regisztrálom a samu oldalon a +1 év garanciáért.
    Ami tetszik és első benyomás: HATALMAS! amikor néztem a boltban nem tűnt akkorának mint egy szobába berakva. Így nézve igen, nagyon gazdaságtalan 65"-os TV-t venni, és nagyon nem éri meg 5-10 colonként az a hatalmas felár. Na mondom mit próbáltam ki.
    Játék kikötve TV-re. Szerintem tökéletesen lehet játszani, nem érzek semmi késést mondjuk egy FPS játéknál. 3D jó, bár ez ilyen 3napos csoda kategória nálam, aztán ott fog a szemüveg porosodni. Ha játékot vagy 2D adást váltok 3D-be, az a mélységet felvéve már kicsit torzít. Tetszik ez a mutogatós távirányító, jók a beépített programok is. És ami a lényeg nekem:

    Ugye írtam hogy nekem mennyire fontos a szappanopera hatás.
    A Motion Plus menü / custom beállításnál állítható. Felvéve 10-esre (maximum) a blur értéket tényleg előhozza ezt a hatást, de gyors mozgásnál nagyon gagyi. Ennek kiküszöbölésére van alatta a judder reduction de úgy vettem észre még 10-esre rakva azt is, valahogy hülyén számolja ki a köztes képkockákat, és mintha "hibázna". Tegnap filmnézésnél, vendégek miatt vissza raktam 5-5-re a két értéket, mert volt akit zavart a természetellenes folyamatosság (és engem is zavart amiért ilyen hülyén működött), így a mozgás természetesebb volt, de bizony ott is volt vele probléma. gyors mozgásnál. Az a baj hogy ezt nem lehet igazán megfogalmazni hogy mi, hanem ezt látja az ember.

    Végülis a gyakorlatban mire jó hogy tudja a 120Hz-et a TV? Ha natív 120Hzes akkor a 24Hz-et fel tudja szorozni 5x minden maradék nélkül. Na ezt nem igazán láttam... De tényleg érdekelne hogy a 120Hzes mitől jobb vagy látványosabb?

    Jövő héten ráérek, jobban nekiesek, lehet hogy csak egy optimális beállítást kell találni....

    Azt láttam amit belinkeltél J6200, a motion blur-ben azért ráver a H6400-ra. Erősen elgondolkodtam most...francba.

Új hozzászólás Aktív témák