Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    Na nézegetem a junkie-t, látom syfy megint alkot. Na vajon ezek közül melyik kap egy évad után kaszát? (tippre az összes, holott párat szivesen megnéznék)

    Sorozatberendelés: Killjoys – Space / Syfy, 10 rész, készítő: Michelle Lovretta, három jófej interplanetáris fejvadászról, akik egy távoli naprendszerbe kerülnek megbízatásuk révén, ahol multiplanetáris háborúba csöppennek, de semlegességet fogadnak.

    (Bár a fenti nem konkrét Syfy-sorozat, de le a kalappal a Syfy előtt! Mostanság évi 1-2 új sorozatot indítottak. Idén is csak a Helix volt eddig és nyáron jön a Dominion, de… Szóval már írtuk (infó a keresőben a címre), hogy jön az Ascension című űrmissziós mini, a 12 Monkeys (a film alapján, vírusos, posztapokaliptikus), az Olympus (ókori görögös, istenes fantasy), a Z Nation (zombis) és a The Expanse (Leviatán ébredése-könyvből és tsai). A szándék megvan.)

    A Syfy berendelte pilotszkriptnek:

    Clone: Robert Kirkman klónos, összeesküvős képregénye alapján, készítő: David Schulner

    Letter 44: képregényes alap, a régi elnök az új elnökre hagy egy levelet, melyben leírja, hogy 7 éve a NASA felfedezett egy földönkívüli szerkezetet egy aszteroidaövben és az oda küldött űrhajósok nemsokára megérkeznek, készítő: Jonathan Mostow

    Ronin: Frank Miller képregénye alapján egy bukott japán szamurájról, egy roninról, aki 800 évvel halála után feléled a futurisztikus, nihilista New York-ban, egy orvosi kísérleti alanyként használt fiú testében. Kár, hogy vele együtt az a démon és életre kel, mely annak idején végzett a szamuráj gazdájával.

    Pax Romana: minisorozat Jonathan Hickman képregénye alapján egy különleges osztagról, amely a III. világháború hajnalán visszautazik az időben, hogy megváltoztassa a múltat. Vissza, az ókori Rómába – az ottani seregek szembenézhetnek tankokkal és helikopterekkel. Készítő: Matthew Federman & Stephen
    Scaia

    Magicians: Lev Grossman hasoncímű regényéből, ami afféle Harry Potter felnőtteknek. Pár New York-i huszonévesről szólna, akik a mágiát tanulmányozzák és kapcsolatban állnak a mágikus világgal. Készítő: Sera Gamble és John McNamara.

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák