Új hozzászólás Aktív témák

  • von toth

    tag

    válasz g0n21 #152592 üzenetére

    Teljes együttérzésem. Kíváncsi vagyok mik lesznek a fejlemények, mert ha jó a szövegértésem, akkor Mr. Kőnig nem szervizelte le normálisan?

    Egyébként, ha már ilyen coming-out délutánban vagyunk én is elmondhatom a hasonló tapasztalataimat sok "órásmesterrel". Ezért váltottam kineticre, mert ott azért lehet érezni, hogy halványan, de van olyan feelingje, mint egy mechanikusnak. Én egy egész gyűjteménnyel "küzködtem", aztán azt mondtam elég. Egy megyeszékhelyen ha nincs egy normális órás, én nem fogok a fővárosba rohangálni, mert azért mégis jobb lenne a személyes kontaktus, pláne hetekre megszabadulni attól, amit viselni szeretnék.

    Bár az is elgondolkodtató, hogy valakinek a "márkaszerviz" egy sima elemcserére is három hónapos határidőt ad, akkor mi lenne egy komplett szervizzel, ahol mondjuk rugót is be kell újítani, vagy csaptörések vannak.

    Ezért is szeretném legalább nyomokban elsajátítani ezt a mesterséget, mert az óra azért mégis mechanikus.

    A jövőt tekintve elég borúlátó vagyok, mert lesznek órák-tán még prémium márkában is, amik jó esetben a fiókban kötnek ...ha nem rosszabb helyen.... :(((

Új hozzászólás Aktív témák