Új hozzászólás Aktív témák

  • [BiG]

    csendes tag

    válasz C0RVUS #153032 üzenetére

    Köszi!
    Ez is tetszik, bár van valami fura érzés az analóg és digitális számlap miatt, de ez csak valami fura beidegződés a korai olcsó hasonló órákból, amit mindig szidtak az órás mesterek. Ezzel még küzdök, de valószínűleg meg tudnám lépni, mert ez már nem az a kategória, mint gyerek koromban. :)
    Hazai oldalakon csak a JY8020 elérhető. Ami bár zafir, de a digitális része pont fordított kitöltésű, ami az általad említett JY8030-asban jobban tetszett. Ott fekete a háttér és világos a kijelzés, ami jobban illeszkedik a teljes dizájnba az én megítélésem szerint.
    Ilyen összegű tárgyat nem rendelnék külföldről a garancia és esetleges eredetiség problémák miatt, szóval a külföldi forrás nálam sajnos kizárt, de nagyon jó javaslat.

    Tényleg nagyon köszönöm. Azt hiszem nagyon ráéreztetek, hogy mit is szeretnék.
    Esetleg más márkában ajánlotok hasonlót? Vagy ajánlotok olyan márkát, amit érdemes lenne megnéznem és minőségben megfelel a citizen-nek és még árban is találhatok hasonló megoldásokat. Csak azért, hogy az az énem is megnyugodjon, amelyik nem engedi, hogy gyorsan döntsek és azt érezzem, hogy körüljártam a témát. :)

Új hozzászólás Aktív témák