Új hozzászólás Aktív témák

  • Tido

    aktív tag

    válasz PeLa87 #16112 üzenetére

    Nekem is Mede8er 600asom van, de egyébként én azt javaslom hogy először vegyél NASt, és tapasztald ki, hogy mit játszik le a TVd, éps mit nem. PL az én C szériás samsung tvmhez képest szüleim h szériása majdnem mindent lejátszik.. (azt hiszem talán isokat nem, de pl mkv-t amit a régi nem játszott, az simán)

    lajos75 letöltéshez úgyis kevés lesz, feltöltéshez szerintem elég. De kb képtelenség, hogy mindig annyian seedeljenek tőled, hogy kihasználd a max sávszélt.. Viszont sokat lehet azzal ugornia helyezéseken, hogy sokáig osztod, és folyamatosan - NAS pont erre jó.
    Nagyobb igényekhez, mélyebben a pénztárcába kell nyúlni. az meg hogy tovább tart letölteni nasnál szerintem nem téma.. én mobilról elindítom útközben, és mire hazaérek lent van - nem izgat, hogy a gépnek 20 perccel több ideig tartott leszedni, hiszem mire esedékes én el tudom érni.

    Bobbacsi ha már nem satírozod ki az elérhetőséged, legalább változtass portot :) mindenki az 5000-5001 pároson keresi a synology nasokat (régi fertőzésnél is akik más porton voltam nem nagyon szedték össze, bár épeszű ember frissen tartja a nasát is..)

    [ Szerkesztve ]

    UPC 300/20 + Synology DS418play + RB2011UiAS-2HnD

Új hozzászólás Aktív témák