Új hozzászólás Aktív témák

  • quailstorm

    nagyúr

    válasz Rick4 #78879 üzenetére

    Őrületes ez a bullshitelés, most már belefáradtam.
    Magadat mosdatod, oké, lelked rajta.

    Mindig panaszkodsz a moderációról, meg a radírról. Mondjuk az érdekes, hogy mostanában nem járt erre.
    Kiragadott mondatként nyomod a kormánykommunikációt mindegy, hogy véletlen egybeesés vagy nem, viszont valótlan.
    Aztán fullba nyomod a kretént a gázárról, összehasonlítod a piacgazdaságot a monopolhelyzettel, rosszul, stb stb.

    Igen, miután már mindent elkövettél magad ellen valóban elkövettem én azt a hibát, hogy próbáltam kitalálni mi az oka ennek a kommentáradatnak és a tartalmának. Nem sikerült. Bumm, hát nem lepődtem meg azért, bár lehetett volna az is.

    Ezt a démászos autós agymenésed végképp nem értem már hogy sikerült kikanyarintani és mire, de egészségedre.
    Amúgy meg ne tegyél úgy, mintha egyedül énnekem lenne ellenvéleményem az általad leírtakkal kapcsolatban, csak a többiek már rég feladták.

    Adófizetési szokásod nagyon helyes, de azért ne tegyél úgy, mintha más nem fizetne adót. Van a családban olyan, aki már 42 évet végigdolgozott (MÁV, millió beosztás), és a végén kapni fog egy lóf@sz nyugdíjat. És csirkefarhát meg semmilyen szolgáltatást nem veszünk, mert nem telik rá. Valóban így nem is fizetünk annyi adót, ezért kellene mondjuk felpörgetni a gazdaságot onnan felülről, mert attól hogy Rick4 sok adót fizet még 6 millió másik meg nem.

    Orvosi ellátást nem kell magyaráznod. TB-t fizetjük de kb. minek, zsebből kell állni mindent. Undorító fertőzésveszélyes mocsok, síkhülye asszisztensek. Meg az állami finanszírozási rendszer fejése a vizsgálatokkal haladás helyett. Ja és nincs reagens, csinálj új mintát két hét múlva. Én már gyűlölöm az egészet és le is szarom, pedig tartósan beteg vagyok kicsi korom óta, szóval láttam eleget.
    Ami normális, az a baleseti sebészet. Abba nem tudok belekötni.

    Végül pedig: undorító demagógia, hogy mindenki lop, aki kormányon van, akinek hatalma van, és ez az élet rendje. Mindegy ki lop, elítélendő.
    A másik meg a mérték. Ilyen mértékű gazdagodásra, rablásra még nem volt példa. Ez nem a mindenki lop, nekünk is csurran-cseppen kategória.
    Ehhez teszik még hozzá kényük kedvük szerint az igazságszolgáltatást meg a médiát. De mindegy, neked hiába mondom.
    Majd ha véletlen (ne adja Isten) elvisznek mert "kulák", akkor ráérsz gondolkozni. Meg akkor is, ha belerokkansz a nagy hajtásba. Onnantól te is számolgathatod a filléreket a csirkefarhátra.

    Adózásról meg annyit, hogy a jelenlegi feltételek mellett nem látom értelmét büszkének lenni az adóbefizetésre, egyáltalán az adózásra. Ha lyukas a cső, nem az a megoldás, hogy még jobban öntjük bele a pénzt. Ha meg nem lehet befoltozni, még mindig odébb tudok állni. Pár év múlva mindenképpen.

    Részemről a threadet befejeztem végleg, akkor is ha válaszolsz. Csak ezt a legutóbbi mocskot nem bírtam válasz nélkül hagyni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák