Új hozzászólás Aktív témák

  • veze

    őstag

    válasz martonx #86938 üzenetére

    Én azt irtam hogy a szabadkai teszkósnál sütök nagyobbat :)
    azt nem nehéz egyébként überelni :D
    nem azt hogy minden péknél sült kenyérnél
    Ráadásul annak egy két nap után savanyu-szerű ( jobb kifejezért nem találok rá) szaga van már, az állagáról nem is beszélve.. Az itthon készültnek nem ( kovászt én is csinálok , és több féle malom lisztjéből csinálok sütést, már ami különbözö boltokban beszerezhető, amelyik jobb lett abbol vettem aztán többet)
    Viszont nem ez a főállásom, ezért probáltam boltban olyan kenyeret találni ami eléri az itthon készült minőségét, az aldi kiesett a lidl kiesett teszko kiesett(ami közel vannak) kisboltok kenyerei között van ami ok lenne, de az meg tulárazott... A novában sütött kenyerrel meg vagyok elégedve ( Persze van még a városban sok helyen bizonyosan, de nem fogok minden boltot bejárni. és az se mindegy ha már olyat akarok, hogy 450 vagy 275 . A madaras teszko kenyere is jobb a környező előbb felsoroltakénál, de ott nem mindig állandó a minőség. Van amikor nem ugy sikerül . a nova valahogy standard, a krumplis az jo volt de drága azt aranyárban adták. Aztán azt se nagy kunszt itthon megsütni. az se mindegy melyik krumplit teszik hozzá, az impala (krumplifajta) az bevált ( szintén tapasztalat)
    Amugy én már megettem a kenyerem javát és nem aggodok az adalékanyagok miatt amik a hátralévő időmben esetleg felhalmozódnak a szervezetemben emiatt, fontosabb , ha nincs időm ezzel foglalkozni akkor kb olyan állaga legyen amit megszoktam

Új hozzászólás Aktív témák