Új hozzászólás Aktív témák

  • isti84

    csendes tag

    válasz Putbill #3899 üzenetére

    Üdv!

    Ha neked elég egy intenzív tanfolyam akkor mit keresel az egyetemen? Keress az intenzív tanfolyamoddal pénzt. Megsúgom nem fog menni. Ezzel nem azt mondom hogy nem lenne haszna, de nem is lenne különösebb eredménye sem. Ha az egyetem CSAK informatikusokat képez akkor az már nem jó. Mert minek van programozó vagy program tervező, vagy műszaki informatikus képzés? Az alapok kellenek az fix, de nem hinném, hogy valaki csak könyvből meg tud tanulni rendesen programozni; a mai világban az kevés nem gondolod? De az alapokat meg lehet teremteni, de nem azzal hogy ráhagyjuk a tanulóra azt amit a gyakorlati órákon kellene megszerezni. Nem lehetséges elsajátítani az alapokat, mert a gyakorlati órák nem jelentősek, nincs nagy súlyuk a vizsgajegyedben. Mivel nincs nagy súlyuk ezért sokan nem is veszik komolyan a dolgot.1-2 tárgy ismét kivétel.

    A kötprogos dolgot, pedig belsőstől hallottam. S jól gondolod a CV-dben vagy magyarul önéletrajzodban, nem említheted meg mint referenciát. Ebbe akkor egyeztél bele mikor beiratkoztál az egyetemre.

    A számonkérés igenis kell. Csak az algát tudom neked felhozni példának. Sokkal könyebb volt vizsgára készülnöm, miután betanultam az összes kiskérdést, a félév folyamán. Biztosan lenne hiszti belőle, de a hiszti élén a mostani nagyon gyenge teljesítményű, bulizzunk igyunk emberek hisztiznének. Nem pedig azok akiknek célja is van a diplomával.

    Az a baj hogy csak kevés embernek jut el idáig a gondolkodása. Jópáran leragadnak, a bulizásnál. Ami nem rossz. De nem egyetemre való.

    Üdv István

    Szerkesztve:

    Az orvosos poén jó volt :DD

    Szerkesztve:

    [ Szerkesztve ]

    Kockák előre!!! :D

Új hozzászólás Aktív témák