Új hozzászólás Aktív témák

  • Tigerclaw

    nagyúr

    válasz balojazz #29605 üzenetére

    Ha mindenki olyan okos lenne mint te, mar nagysagrendekkel tobben halltak volna meg es szo szerint egeszsegugy sem letezne, mert nem talalnal egyetlen orvost es novert sem a korhazakban., rendelokben. Kvazi minden leallna es az emberek bunkerekben elnenek. Ez van amikor a populista kormany enged a nulla IQ-s tomegnek.

    Olyan nehez megerteni, hogy a Covid-19 halalozasi szazaleka komoly es szoros osszefuggesben van az orszag egeszsegugyi halozatanak milyensegevel, az orvosok, noverek leterheltsegevel? Nalunk pl. tavasszal mart tullepett a jarvany azon a szinten, amit az egeszsegugy le tudott kezelni es epp csak meg tudta forditani a kormany komolyabb kotelezo jarvanyugyi intezkedesekkel.

    Olaszorszag esete nem remlik, vagy most Indiae? Az USA-ban is jol lehet latni, hogy mi van akkor ha elindulnak a te alltalad idealisnak tartott iranyba.

    A kormanynak, vagy inkabb Orban Viktornak valami hoskomplexusa van, ahol eloszor elengedi a jarvanyt, aztan megmentokent tetszeleg. A hozza hasonlo politikusok imadjak a katasztrofahelyzeteket.

    Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.

Új hozzászólás Aktív témák