Új hozzászólás Aktív témák

  • Asbee

    veterán

    Csak egy kis érdekesség, aki elhiszi elhiszi aki nem nem. Mondják azért háziorvosok, hogy kezd szépen emelkedni, egyre több a pozitív. Én akiket ismerek szerencsére kérik a teszteket rendesen. Amik náluk tapasztalatok, hogy aki nem oltott bizony jobban belemászik. Van pár aki már kórház közeli állapotban van. Oltottaknál is vannak tünetek, de nagyrészt, durva orrfolyás, egy kis köhécselés, pár nap láz és ennyi. Ugye a tünetmentesek kilőve, az nem jut el orvosig. Ami fura, egy csomóan Ausztriában dolgozók. Az egyik közeli faluban, sorra a kint dolgozók lesznek covidosak. Érdekes.
    Tegnap munkahelyen sírt az egyik hölgy, lánya és a barátja egy összejövetelen elkapta, és brutál szarul vannak, ki tudja mi lesz. Telefon ottvan már közelben, mikor kell mentőt hívni. Nem oltatták magukat, fiatalok, minek.
    Azért valamit csak használnak ezek az oltások, és sokszor ezért is nagyon csalókák ezek a statisztikák. Hiába dobálóznak sokan, hogy nézd meg mennyi oltott is elkapja meg tünetes stb. Ja, csak nem mindegy 3-4 napig közepes tünetek vagy 2 hétig rotty.

Új hozzászólás Aktív témák