Új hozzászólás Aktív témák

  • zseko

    veterán

    válasz balojazz #43855 üzenetére

    Én is rettentően utáltam, és utálom a tűt, pláne fogorvosnál ne is beszéljünk róla (gyerekkori emlékek elég rosszak), véradásra nemigen lehetne rávenni, és anno munkahelyi orvosnál meg inkább behazudtam hogy én nem igazán érintkezek sűrűn a gépen használt forraszanyaggal (hogyne, néha napi szinten turkáltam benne), hogy ne küldjenek félévente vérvételre. De egyrészt azóta felnőttebb lettem és más a tűréshatárom, másrészt találtam fogorvost akinél nem fáj az injekció, harmadrészt meg inkább fél-egy évente egy másodpercnyi szúrás egy igen vékony tűvel, mint egy vastag kanül napokig beültetve. Most meg antitest szint mérést szeretnék önként, ami ugye vérvétel, csak nem tudom melyik lenne jó.

    Nem tudom, hogy aki ettől a kis injekciótól retteg, a másik opcióba belegondolt-e, hogy napokig egy kanül milyen lehet. Amikor eltörtem a kézfejcsontomat és nagydózisú fájdalomcsillapítót kaptam a tenyerembe egy nem kis tűvel, mert rosszul forrt és öt nap után újra helyre kellett törni, na az qrva szar volt...

    (Ja, azt kihagytam, hogy a tű utálatom ellenére van tetoválásom... :B négy órán keresztül készült, és ha jól emlékszem és jól számoltam, több mint 500e szúrás :))

    [ Szerkesztve ]

    HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák