Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz kw3v865 #49496 üzenetére

    Naivitás lenne azt gondolni, hogy olcsóbban megúszthatjuk... nem úgy áll a helyzet... Európában lőttek ki a legjobban a számok, ahol még magas is az átoltottság. Spanyolországban ~80% -os átoltottság mellett milyen szépen alakulnak a számok :( :

    Ilyen mértékű ugrásokat semmilyen körülmények között nem produkált még a koronavírus az elmúlt időkben. és az alapján, hogy 1-3 nap alatt történnek ezek...? (Olyan meredek ugrásokat - mint ami több magas átoltottságú ország esetében megfigyelhető - sosem láttunk még.) Rohadt messze vannak még a csúcspontok. Olyan többlet esetszám lesz, amit még ha bolha'osnyival enyhébb is lenne (nem erre utalnak a jelek), akkor sem bírják el sehol majd sem teszttel, sem EÜ-vel..

    most kezdtek csak néhány országban megugorni a számok az elmúlt 1-3 napban... a napokban meg mindenhol átveszi a dominanciát az omikron... ezt betetézzük itt egy karácsonyi-szilveszteri időszakkal. Napokig nem érkeznek majd rendesen számok, utána meg ott leszünk derékig vagy nyakig a xarban :(

    Ahogy #49580Drizzt is írta előttem 10 K -n múlik, hogy világszinten rekord dőljön meg, s a dominancia, az esetszámok brutális ugrása várható az elkövetkező 2-3 hétben.

    Igen. Sokkal rosszabbnak tűnik jelenleg a helyzet. Ne áltassuk magunkat.

    Lábjegyzet: brutális lett a spanyol tegnapi esetszám is, angoloknál is tovább nőttek a számok (úgy, hogy a teszt számok nem nőttek meg, így a pozitivitási arány is magasabb lett).

    Spanyoloknál a tegnapi nap számadata gyakorlatilag duplája lett az eddigi csúcsnak a semmiből! (azt az egy napos kilengést nem figyelembe véve, ami lehetett valamilyen korrekciózásból eredő szám is)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák