Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    Nagyon az elején vagyunk még és nem tudjuk, hogy hol lesz a járványcsúcs. Még mindig kevés az adat mindenre, ahogy te is mondtad, a napi esetszám így az 'omikron elején' viszont nagyon súlyos.

    Korábbi hullámokban ~900K körül volt a legmagasabb világszintű érték. Most meg a semmiből 1,6M.... több országban most indul be, s ha megnézzük azt, hogy akár hetek is lehetnek a járványcsúcsig ezt a dinamikát elnézve nem kérdés, hogy kutya sz.r lesz a helyzet még, akkor is, ha enyhébb.

    Mindezt úgy, hogy magas átoltottságú országokban is kilőnek az esetszámok.

    A mai nap adatai ha beérkeznek, akkor már jócskán az esetzám duplázásódánál leszünk a korábbi hullámok csúcsaihoz képest.

    Viszont egy felvetés, még ha gyengébb is a lefolyás, de sokkal nagyobb világszintű átfertőzöttség lesz, akkor elméletileg az újabb mutációk lehetősége is magasabb lesz, nem? Matematikai szükségszerűség.

    #50577t72killer

    Viszont amellett, hogy a tüdőre kevésbé megy rá, a szervezeten belül viszont legalább olyan gyorsan szaporodik, így még mindig csak annyit tudunk, hogy kevés az információnk. az egyéb szervekre vonatkozó százalékok viszont nem biztos, hogy alacsonyabbak lesznek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák