Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Soulfly842 #56345 üzenetére

    Ja, egyébként vasárnap az edzőterem volt a legdurvább..

    Az utóbbi időben brutálisan átalakultam, rendkívül sokat erősödtem, edzőteremben, a tartásom teljesen megváltozott, a terhelhetőségem brutálisan, minden... reggel sokszor edzek úgy, hogy nem ettem előtte (mivel alapban nem reggelizek)

    Vasárnap kevés időm volt edzésre, mivel mentünk családhoz ebédre: gyorsan edzettem, rendkívül intenzíven. egy óra után nagyon hevesen dobogott a szívem, brutálisan megszédültem és azonnal le kellett ülnöm. Úgy éreztem, hogy pihegek és mindenem szinte lüktet. Soha nem jártam még így, edzőteremben én nem az a típus vagyok vagyok aki leülve a telefonját nyomkodja. 10-15 percre szinte megálltam, csak óvatos dolgok voltak. Nem értettem. Azért is volt furcsa, mert így leállva 1-3 perc és minden ok, de ez még 10-15 perccel később is durva volt.

    Az utóbbi pár napban, hogy a brutális 'erősödés' mellé egy keveset el tudjak égetni (has tájékról egyedül még van mit használok egy ilyen új tápkieget: "koffein, zöld kávé kivonat, valamint zöld, fekete és fehér tea kivonat található. A komplex részét L-karnitin, bromelain enzim és kitozán is alkotja") Egy kis koffein pl. nem hathatott meg, rendkívül sokat iszok, s soha semmit nem okoz.

    Erre csak részben fogtam, inkább azt mondogattam, hogy úgy látszik ehhez a tápkieghez mindenképpen reggelizni kell, mert erős cucc. Haza vezettem ótvatosan, öt perc és megettem egy narancsot+ két szaloncukrot, mondván, hogy leesett biztos a vércukrom. Ezután jobban is voltam.

Új hozzászólás Aktív témák