Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Tigerclaw #58105 üzenetére

    Ebben nem tudom, hogy mi a meglepő. Már a covid kezdete óta tudjuk, hogy ha koronavírusra utaló jelek vannak, akkor tilos dokihoz menni. Marad a Teledoki... (távolról egyeztetés) Már a legeleje óta ez a protokoll.Amég ott sorba állsz szépen lefertőzöd a 'csak egy gyógyszert szeretnék kiíratni' időseket, a beteg ott trécselőket, a dokit+akár az asszisztenst - mindezt zárt téren, garantált sikerrel.

    A tantum verde torokspray rohadt jó és vehetsz akár mebucain szopogatóst tablettát is (pontosabban, ha fertőzésgyanús vagy, akkor célszerűbb lenne, ha valaki inkább hozna neked). Legyen már bennünk annyi, hogy ha más nem is követ egy egészséges protokolt, akkor ne mi szedáljunk már le mindenkit körülöttünk.

    Én még az önkéntes karantént is megoldottam addig, amég nem lett negatív a tesztem.

    Ha csak egy influenza, akkor remélem nem jársz úgy, mint én, hogy egészségesen, renkívül jó kondiban negatív teszt után a sürgősségin kötsz egy ájulás/összeesést követően. A negatív teszt itt csak egy formális dolog, de a legtöbbeknek nem itt zárul le a történet és erre kimutatható számok nincsenek.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák