Új hozzászólás Aktív témák

  • Mr K

    senior tag

    válasz t72killer #60086 üzenetére

    "az elmúlt 2év alatt több pénzt öntöttek covid-kutatásba, mint egy kisebb űrprogramba, a vírus minden kislábujjszőrét ismerjük már"

    Ezt kétlem. A kutatások eddig főként a gyógyításra és az immunizálásra irányultak. Azaz pl. sokat tudunk a tüskefehérjéről, de keveset tudunk arról, hogy mi történik pl. a sejtekben (ha bejut a vírus). És a tudomány jelenleg keveset tud mondani a hosszútávú hatásokról, egyszerűen azért, mert nem telt el elég idő.

    "Csak most arról pörögtök, hogy hiába az enyhe tünetek, 10év múlva agy és péniszsorvadásban kimúlik minden ex-covidos. Komolyan, lassan már az oltásrettegők szintjét látom itt pepitában megjelenni."

    Ez nem ( csak :B ) a rettegésről szól. Ha nincsenek (számottevő) hosszútávú hatások, akkor a mostani fatalista (tojjuk le, 5% meghal, majd kapnak egy emléktáblát az WHO székház falán) hozzáállás működhet. Ha vannak, akkor viszont el kellene gondolkodni, hogy mik lesznek a hosszú távú hatások. És ha az derül ki, hogy nem lesznek kellemesek, akkor már most el kellene kezdeni tenni ellene. (V.ö. globális felmelegedés.)

    ''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák