Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz attilav2 #11273 üzenetére

    A fázis sínből van fésűs és van villás.
    A fésűs esetében nem érdekes hogy felülre kerül vagy alulra, mert a nyelve mind a két változat esetén bele tud menni a vezetékeknek fenn tartott kengyelbe.
    A villás az a fajta, ami egy külön csavarfejhez lehet bekötni, ami a kengyel előtt van, ebből valóban a Resi9 sorozaton csak alul van kialakítás.
    Régóta vita szakmai körökben hogy a gyárói 1-2-es kapocs pont és közte nyilat mennyire kell komolyan venni, csak az a helyzet hogy a fizika nevű tudomány pont lekaksizza nagyon magasról, az áram átfolyik, ha sok folyik lekapcsol, ha zárlat van lekapcsol, ugye napelemek óta már tényleg irreleváns hogy melyik irányból mennyi folyik.

    Az ÁVK-kból valóban van olyan aminél nem mind1 az irány.

    Egyébként kapni kis "fülecskét" amivel meg lehet oldani, hogy a fésűs sín mögé ne vezetékkel kelljen beleállni, hanem rendesen.

    Szal amit ki akartam hozni, hogy nyutodtan rábeszélheted mamát a resi9 sorozatra és nyugodtan mehet felülről a bekötés, mert az XBS esetén tényleg van egy számottevő kockázat abban hogy amikor kellene nem old le, tehát akkor is átengedi az áramot, ha nem szabadna, vagy életveszély van.
    Ezért szűnt meg a gyártása, mert egyre több volt a panasz.
    A resi9 ha elromlik inkább olyat csinál hogy nem engedi át az áramot, mert lekapcsolva marad.

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák