Új hozzászólás Aktív témák

  • PROTRON

    addikt

    válasz TESCO-Zsömle #6069 üzenetére

    Tavasszal 1 órát szívtam egy hasonlóval(nem tudom se annak se ennek a pontos típusát), mert csak nem sikerült rájönni melyik 2 gombot kell egyszerre nyomva tartani...végül csak rákerestem a pontos típusra, ami a maszk lemez elvátolítása után az oldalán olvasható.
    Végül a manuál leírta hogy jól gondoltam, csak nem 3 hanem 5 secig kellett nyomva tartani 2 gombot a programozási menübe lépéshez...
    Gyártónként több tucat típus van, a leggyorsabb ha valahogy megtudnátok nézni az egyik oldalán tuti ott a típus szám, de megértem hogy nem akarjátok leszerelni a maszk lemezt villanyász nélkül.
    A "manual" kapcsolóval lehet fel-meg lekapocsolni manuálisan.
    A többi gombokat kell próbálgatni hogy egyesével 5 secig nyomva tartva megtalálod-e a menüt, vagy ha nem akkor 2 gombos kombinációkat kell végig próbálgatni.
    Első tippem hogy az "óra"' és vagy a mellette lévő "C+"-t kell egyszerre nyomni, vagy az "óra" és a "W+" 3-5 secig...de ez tényleg csak tipp.

    szerk:
    najó, rákerestem gugliban a "Digitális időkapcsoló" kifejezésre, tény hogy ezen típus annyira ..., hogy egyik gyártó se meri felvállalni hogy ilyet gyártana... :D :D :D

    Végül találtam egy olyat hogy "Schellinger TSGE2" ami hasonló és találni manuálét hozzá.
    Abban írja hogy a pontos idő és dátum beállítása:
    1, Nyomja meg az C+ gombot, majd tartsa nyomva, miközben a W+ gomb megnyomásával beállíthatja a napot. A H+ és M+ gombokkal az órát és a percet állíthatja be ugyanezen módon.
    A W+, H+ és M+ gombok nyomva tartásával az idő gyorsabban állítható.

    2, Engedje el a C+ gombot, ekkor az idő elmentésre kerül.

    Programozás:

    1, Nyomja meg egyszer az ÓRA gombot. Ezzel az eszköz automatikusan felajánlja az első program szerkesztését (ON felirat, bal alsó sarokban egy 1-es szám). Nyomja meg a W+ gombot a kívánt napok kombinációjának

    2, megjelenéséig (kijelző tetején), majd a H+ és M+ gombokkal beállíthatja a pontos bekapcsolási időt.

    3, Az ÓRA gomb ismételt megnyomására befejezi a bekapcsolási idő beállítását, innen Az ÓRA ismételt megnyomásával kezdheti meg a kikapcsolási idő beállítását (OFF), a már leírt módon.

    4, Az ÓRA gomb ismételt megnyomásával léphet át a következő programba.

    5, Amikor végzett a beállításokkal, a C+ gomb megnyomásával kiléphet a szerkesztésből.

    Jó szentségelést! :D

    [ Szerkesztve ]

    Elméletileg nincs hülye kérdés...az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség.

Új hozzászólás Aktív témák