Új hozzászólás Aktív témák

  • Dalai Láma

    őstag

    válasz szakalistvan #1648 üzenetére

    Allergiából iskolákban is tartanak felvilágosító előadásokat, a parlagfű reggeltől estig megtölti a szezonban a híradókat. Pollen tájékoztató is van minden nap minden csatornán tavasztól őszig. De neked ez biztosan elkerülte a figyelmed. Vagy csak jól hangzik azt mondani, hogy senki se foglalkozik ezzel.

    A magas vérnyomás betegség kezelésére pont a gyógyszergyárak fejlesztettek ki gyógyszereket. Ezek nélkül még magasabb lenne a halálozási arány. Találkoztál mostanában a "Nincs DE!" kampánnyal? Ami felhívja a figyelmet az egészségtelen életmóddal járó veszélyekre.

    "A vírusfertőzöttek száma pár tucat,az előző betegségekkel senki nem foglalkozik a háegyennegy-et meg kívűlről fújják."

    A heti pár tízezer nem épp néhány tucat. A mondat második része nem igaz (lásd amit fentebb írtam, a harmadik résszel meg semmi bajom sincs,csak annyi, hogy nagyon sokan hamis információk birtokában vannak, és téves infók alapján alkotnak véleményt).

    Hogy lehet megelőzni egy vírus által terjesztett betegséget? Védőoltással! Máskülönben megfertőződsz, és az immunizálást a vírus fogja elvégezni, de annak sokkal nagyobb ára van, anyagilag, időben és közérzetben is.

    "hogy természetes összetevőjű készítményeket fogyasztana az ember"
    Mitől számít egy összetevő természetesnek? A hatóanyagra rá van írva, hogy miből nyerik ki? A penicilin antibiotikum. Azt hiszem, a penész teljes mértékben természetes anyag.

    És bocs, a hozzászólásod nagyon magas labda volt.

    ''Ugrott apósom, nagy régi sólyom, mindene az illegalitás''

Új hozzászólás Aktív témák