Új hozzászólás Aktív témák

  • stvnppp

    senior tag

    válasz dabadab #1796 üzenetére

    Hát öregem, van stílusod! Olvasd már el megint a hozzászólásait, hogy kit oltasz le. Írta, hogy a felesége babát vár, és azért ott van kockázat rendesen. Próbál érdeklődni több helyről is, hogy mi van a témában, mert szerintem szinte senki nem tud biztosat, csak amit innen-onnan összeolvasott. Egy csomó különböző infot kapunk mindenhonnan, és laikusként dönts el, hogy ebből mi igaz.

    Amikor meg láncleveket írod megbízható forrásnak... Hát Te tudod, de ha gondolod elindítok egy lánclevet a fiktív/felvett dr. Végh Béla néven, és akkor mindenki be fogja oltatni magát. :((( Vagy Te mindent elhiszel, pl. amikor megállítanak mondjuk az utcán, hogy adakozz ennek-annak az alapítványnak? Próbáld ki, hogy elkéred az alapítvány adatait, pl bankszámlaszámot, ahova utalhatod a pénzt. Meg fogsz lepődni. A legtöbb ember is meg fog lepődni a kéréseden...

    Ez meg, hogy igyekszem humorosan felfogni a dolgot, meg sok dologhoz nem értek, na azért leolthatsz, de én legalább meghallgatom más véleményét/kétségeit is.

Új hozzászólás Aktív témák