Új hozzászólás Aktív témák

  • hanee

    senior tag

    válasz enerdzsájzer #1806 üzenetére

    Szia!

    Az első videóhoz:

    1. Magyarországon mást oltanak, mint az USA-ban, így ez bizonyos értelemben nem releváns a szempontunkból, hiszen más az oltóanyag.

    A magyar oltóanyag a WHO szerint is a legjobbak egyike, és bizony ha tehetné, sok ország vásárolná az Omnivesttől, csak hát nincs gyártókapacitás..

    2. Az az állítás, hogy az oltóanyagokban lévő segédanyagok autizmust okoznának leginkább egy megalapozatlan pletykához hasonlítanám.
    Magyarországon például 2006-ig az összes gyermekeknek való oltóanyag is ugyanezeket a segédanyagokat tartalmazta (ugyanazt a tartósítószert és ugyanazt a szerves higanyt) és százéves tapasztalat alapján az oltás egyetlen esetben sem volt összeköthető autizmus kialakulásával, és az esetleges autista gyerekek esetében sem volt bizonyítható az, hogy ez az oltással összeköthető. Azt érdemes tudni a dologhoz, hogy a mai napig nem tudják pontosan az autizmus okait, pedig folynak kutatások róla. Viszont azt is érdemes tudni, hogy autizmust csak úgy nem lehet kapni felnőttkorban. Ez nem fertőzés, hanem leginkább veleszületett rendellenesség formájában létezik, vagy kora gyermekkorban alakul ki.
    Az sem bizonyított, hogy felnőtteknek adott oltások okoztak-e embrionális korban autizmust, pedig influenza ellen (ugyanezzel az összetétellel) oltanak hosszú évtizedek óta. Hogy az amerikai oltóanyban pontosan mi van és az esetleg okozhat-e ilyet, nem tudom! De Magyarországon ez a helyzet, amit leírtam.

    3. Az az állítás, hogy a vírus fertőzőképessége gyengül egyszerűen hazugság. Ha így lenne, már nem fertőzne. Ha gyengülne, az azt jelentené hogy változott a vírus valamit, de ez sem áll fenn, nem mutálódott a vírus.

    4. Az oltás bizonyítottan idegméreg: Ez a csúcspontja a videonak. Tudtommal egyetlen ember sem halt még meg a világon sem az oltás következtében (legfeljebb ha allergiás volt pl. a tojásfehérjére durva módon és az allergiás reakciót váltott ki). Az oltás nem higanyt tartalmaz, hanem szerves higanyt, nem mindegy, ugyanis ez utóbbi 3 hét után kiürül a szervezetből teljesen. Nagyon nagyon ritka esetekben okozhat egyfajta idegrendszeri rendellenességet, azonban az eddigi kutatások alapján az influenza maga több esetben okozott eddig ilyen rendellenességet, mint maga az oltás, végső soron pedig olyan információ is olvasható erről egyes helyeken, hogy ez sem bizonyított, hogy összefüggésbe hozható az oltással, hiszen magától az influenzától is lehet (pl. elkapod az oltás mellett a sima A influenzát).
    Még ehhez annyit, hogy az igazság elferdítése az, hogy a szájon át történő higanyfogyasztáshoz hasonlítja, ugyanis a tiszta higany méreg, ami lerakódik a szervezetben, és bőrön át is felszívódik (ezért tilos hozzányúlni kézzel ha eltörik a higanyhőmérő és ezért is tiltották be azokat az EU-ban), de a szerves higanyVEGYÜLET ami az oltásban található ebben a mennyiségben nem mérgező és ki is ürül mint mondtam..

    Remélem válaszom kielégítő cáfolata volt a videónak :)

    Mindjárt megnézem a többit is...

    hanee

Új hozzászólás Aktív témák