Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz LZs?! #10402 üzenetére

    Értem, akkor jobb híján jön a kényelmetlenség, utána meg ki tudja majd milyen mondvacsinált indok, egyre érdekesebb.

    "Az én konkrét esetemből, illetve általában az AMD platformos gépek történetéből kiindulva a fenti gondolatod nem áll."

    Mármint akkor a példád alapján már lehet általánosítani és minden AMD-s + akár egyéb PC-nél az van? Nem, nyilván nem!
    Az meg ne zavarjon, hogy a Windows Update problémás eszközökön blokkolhatja átmenetileg az új funkciófrissítést, lásd az alapértelmezetten bekapcsolt Safeguard Holds funkciót.
    Ha nem felel meg a Windows 10-es PC maradéktalanul a Windows 11-es rendszerkövetelményeknek, akkor ott eleve fel sem ajánlja a Windows Update a Windows 11-re frissítést.

    "Windows Update képernyő, a Funkciók frissítése Windows 11 rendszerre kiválasztva"

    Mármint egy netes vagy ki tudja honnan túrt kép 2021-02 dátumú kumulatív frissítés telepítésével, amikor a Windows 11 hivatalosan még meg sem jelent...
    Ahol a "Download and install" lehetőség továbbra is csak opcionális, a felhasználónak kell külön rákattintani és engedélyezni, a Windows Update teljesen magától nyilván nem fogja telepíteni Windows 10-re a Windows 11-et.
    A Windows 10-nél a gépházban rendszerint ilyen formában jelenik meg a frissítési lehetőség Windows 11-re, ahol van "Egyelőre a Windows 10-nél maradok" opció, amivel kapcsolatban nemrég kérdezte valaki a társtopikban hogyan lehet újra elérhetővé tenni, mivel rákattintott és azóta nem ajánlja fel neki a Windows Update a Windows 11-re frissítés lehetőségét.
    Mint az előbbi screenshot is szemlélteti, eleve vannak ott Windows 11-es hivatkozások, amikre kattintva tud előzetesen tájékozódni a felhasználó, + a Microsoft szoftverletöltő oldalán is felhívják a figyelmet az állapotinformációk megtekintésére a telepítés előtt.

    Igen, a fenti gondolataid valóban nem feltétlen állnak meg. :N

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák