Új hozzászólás Aktív témák

  • LZs?!

    aktív tag

    válasz King Unique #10397 üzenetére

    Kár nem ért, kényelmetlenség igen - az csak az én személyes kísérletező hozzáállásom okán nem számít, hogy ez félre ment, mivel úgy is készültem rá: ha bejön, marad; ha nem, gyalu - utóbbihoz nem kell objektív gond, elég ha nem tetszik.

    ...és én nem a kényelmetlenség meglétét kifogásolom, mivel az potenciálisan együtt jár a változással/változtatással.

    ...hanem a ráutaló kommunikációt. A lenti képen lévő szövegezés (amit emlékeim szerint én is kaptam az Update menüben) nem azt sugallja, hogy 'fenntartással kezeld', hanem azt, hogy 'nyugodtan használd' - főleg, hogy 'feature update' és nem 'overhaul/upgrade' címmel fut.

    "vagy a felhasználó érdekében eleve fel sem ajánlja a Windows Update és átmenetileg blokkolva van ha eleve problémás az adott eszközön (PC-n)"

    Az én konkrét esetemből, illetve általában az AMD platformos gépek történetéből kiindulva a fenti gondolatod nem áll. Főleg annak fényében, hogy az MS erős XOR logikával állt hozzá és azt még erősebben kommunikálta is, t.i. vannak a kompatibils platformok és minden más. Előbbiek megkapják az update lehetőségét 'online' és esetükben vélelmezett a problémamentes működés; utóbbiak nem, és ők legfeljebb saját felelősségükre mókolhatnak vele 'offline': az sem garantált, hogy felmegy, az pedig végkép nem, hogy problémentesen működni is fog.

    Windows Update képernyő, a Funkciók frissítése Windows 11 rendszerre kiválasztva

    Nevermind...

Új hozzászólás Aktív témák