Új hozzászólás Aktív témák

  • Geryson

    addikt

    válasz szab.tam #38248 üzenetére

    Nem tudom, lehet félreolvasok valamint (pedig 2x is elolvastam). Én pont ugyanúgy az XP x64-re esküszöm. Amikor megvettem az SSD-t, vettem egy Win7-et is, nagyon örültem neki, de sajnos az az egyetlen játék, amivel játszom, az szétesett - ahogy írtam - 6-8 óra játék után úgy, hogy tudom, hogy az XP x64-nek a 12 órák sem voltak gondok. És a játékmenet közben nekem nem eshet szét, egyszerűen nem szabad neki, mert akkor minden elveszik. Az XP olyan stabil volt, hogy számtalan esetet tudok, amikor már lemondtam róla és visszaállt a rendszer (mondjuk elkezdtem egy filmet kitömöríteni a háttérben vagy ilyesmik).

    Én egyenlőre adok még egy esélyt neki ezzel az ACHI driverrel, remélem Fire/SOUL/CD kolléga írását sikerült megértenem kár, hogy nincs itt.

    Ui.: Bár azt hozzá kell tennem, hogy egyenlőre nekem sem tűnik az SSD lassúnak. Nem teszteltem le konkrét értékekkel, de hogy baromi gyorsan installál, az tény. Az egyetlen furcsaság az az, amire eddig senki nem adott tippet sem, hogy 2 percig áll bebootolás után. DE ez nekem anno is így volt, nem SSD-vel! Nézegetek közben angol fórumokat, hogy van-e ott megoldás vagy tipp.

    [ Szerkesztve ]

    Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz

Új hozzászólás Aktív témák