Új hozzászólás Aktív témák

  • Wolverine

    félisten

    válasz FefeeX #25496 üzenetére

    Azóta a Titan Panelt teljesen újraírták, a nevén és a kinézetén kívül semmiben sem azonos a régivel, ami valóban nem volt hatásos. A FuBar viszont legalább egy éve gyakorlatilag változatlan, a WotLK miatt is éppen csak összehackelték, hogy továbbra is működjön, mert túl sok QQ jött a WoWAce fórumon a váltani nem képes userektől... (bár állítólag már készül egy Broker-alapú FuBar 4.0). Jelenleg rengeteg display addon van, én ennyit ismerek: Titan Panel, DockingStation, ButtonBin, StatBlockCore, Fortress, NinjaPanel, ChocolateBar, SLDataText, Carousel és Barrel (plusz persze egy-két unreleased cucc, mint pl. Tekkub saját displaye). Jómagam a StatBlockCore-t és a Barrelt használom.

    A ClosetGnome is teljesen újra lett írva, így egyrészt nem ismeri a régi elmentett szetteket (nem kompatibilis a mentett formátum), másrészt kidobták belőle a nem hatékony FuBar-supportot és ehelyett kapott Broker-plugint.

    szerk: az SCT-t nem fejleszti senki, az írója legalább másfél éve abbahagyta a WoW-ot és Warhammerezik; maradt a Parrot (ha még él... nem ellenőriztem) és az MSBT.

    Az addonok már csak ilyenek, fejlődnek és változnak... így a korábbi kedvencek is idővel elsüllyedhetnek (mint a FuBar, az SCT, a KLH Threatmeter, a Cartographer, a Metamap, a MapNotes, a MobInfo2...), hogy más, újabb, hatékonyabb cucc vegye át a helyüket.

    [ Szerkesztve ]

    "I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)

Új hozzászólás Aktív témák