Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz -conrad- #71036 üzenetére

    Csak példa kedvéért, ha ezzel mennék tovább és nem sok helye van raideken mert a survi hunter nem jó dps, akkor nekem nem érte meg.

    Ez a része csak és kizárólag attól függ, hogy mennyire akarsz komolyan játszani. Ha mythic szintű játékot és klánt keresel, akkor abban nem feltétlen tudok segíteni.
    Casual ill. fél-HC guildek pedig sokkal többre tartják azt, akinek van tapasztalata, raidrutinja és ért a classhoz. Értsd: hiába tolsz 2 milka DPS-t ha nem tudsz kiállni a pirosból / nem követed a taktikát hisz a fight első felében úgy is halott leszel. Így ha csak nem mythic raidelés a cél, úgy szinte mindegy mivel mész.

    Demonhunterhez: elég sok van belőlük per pill. Szerencsém volt egy DH-s klántárssal együtt fejlődni. Azt kell mondanom, hogy mind a tank spec mind a DPS spec jelenleg nagyon imba. Tankban kvázi megölhetetlen (nem egy olyan HC/myth dungen bosst hoztunk le 20-30%-ról, hogy már csak ketten voltunk /lock-kal játszom). A DPS specce pedig... hát, vannak ott is számok az biztos :)

    Van egy DK tankunk is és ő is szépen muzsikál. Bár még egy kicsit rutintalan a játékos, de amint egyre jobb lesz, a DK is szépen muzsikál a keze alatt.

    Warriort én még csak DPSben láttam. Nem tudom, hogy milyen speccben volt, de single target és multi target fightokon is nagyon szép számokat hozott.

    Az artifact fegyverekről egy kicsit. A fegyver első 13 szintje viszonylag olcsó és könnyen felhúzható. Ezért azt tanácsolom, hogy válassz magadnak egy szimpatikus class-spec kombót és kezdje el játszani azzal az artifacttal. Ha nem jön be, akkor válts spec-et és kezd el abba gyűjtögetni a pontokat. Nem fogsz sokat bukni egyáltalán ha meggondolod magad. Ugyanis, ahogy többen is mondták itt a fegyverre rakott 14-ik pont majdnem annyiba kerül mint az előtte lévő 13 összesen. Mondjuk azt, hogy az első 13 pont a demó rész, de a móka utána kezdődik :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák