Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Döglött Róka #117598 üzenetére

    Pont, hogy nem érthető a felháborodásuk. Itt nem arról szól a történet, hogy vigyük lejjebb a lécet, hanem arról, hogy azok akik ismerkednek a játékkal, ne csak azt tapasztalják meg, hogy ez az a játék ahol egyből, ok nélkül szétb*sznak, mert ha-ha (meg persze elvesszük azt a pár ezer aranyt érő loot-ot, mert ez egy kalóz játék)... Én is jó pár ismerősnek próbáltam megmagyarázni, hogy több van ebben a játékban mint a PvP. Most ezt meg is tudják tapasztalni. És ez a játék még a Safer Seas-ben lesz egy casual kedvenc, ugyanis az alapból benne lévő grind-on csak nehezítettek, és kivették az endgame tartalmakat (Athena, Reaper, HG).

    És ez kellett is, mert azt lehet tapasztalni, hogy a SoT játékosainak nagy részét elvesztette, és mára már nagyrészt a PvP-sek maradtak nagy részt (de ők HG-nak amúgy is). Ami nagyobb gond, hogy akkor a nyugis játékmenetet előnybe részesítő játékosok végre kapnak egy saját lobby-t "problémánál", az a PC-s csalók megléte, amivel lassan egy éve nem tudnak mit kezdeni.

    olvastam olyat is a hivatalos SoT Discord-on, hogy ezek a játékosok majd nagyot néznek, hogy ha majd szembekerülnek olyan ellenfelekkel akiket nem AI irányit. Amiben bár van valami, de az igazság az, hogy ezek jobban helyt fognak állni mint akik csak éppen bekerülnek a játékba. Úgyhogy én azon vagyok, hogy ez új esély arra, hogy növeljék a játékosbázist.

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák