Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz Aciduzzu #8573 üzenetére

    Én igazából ezzel az árazással, és bejelentésekkel azt látom inkább, hogy Sony tart, tartott inkább az MS-től. Ami igazából értelmetlen, hiszen azt látni ma, hogy alig bírják az üzletek az elrendelést.

    Eléggé valószínű, hogy ezt az árat a Series S|X árazása eléggé befolyásolta. Főleg a PS5 Digital árazását. Hiszen , hogy te is írtad, lényegében $100-al többért kapsz egy közel lemezmentes Series X szintet (ami ugye PS5). Ebben a +$100-ba benne van a közel dupla méretű és dupla sebességű háttértár, a közel kétszer akkora méretű és sebességű memória, és a 2,5 erősebb GPU. Megfejelve ezt a sokkal nagyobb méretű konzollal (amiben azért van anyag meg táp), és egy elég sok technikai újdonságot felvonultató kontroller az Xbox kontrollerhez képest (beépített 1600-as aku, touchpad, haptic feedback, mikrofon, meg még ki tudja mi). Illetve nem tudni, hogy most a Tempest 3D engine az egy külön hardver, vagy csak egy szoftverkörnyezet, mert azt is lehet tudni, hogy a Series S|X-ben is hardverileg egy ugyan olyan erős audio egység van ami olyan erős mint a One X-ben lévő 8 Jaguar mag (PS5 esetében is azt mondta Cerny, hogy a Tempest Engine az olyan erős mint a PS4-ben lévő 8 Jaguar mag).

    Vagyis én úgy látom, hogy bár a Sony tudja, hogy konzoleladásilag ezt a generációt is megnyerni, azért nem bízta ezt a véletlenre, megha ez neki veszteséget okoz PS5 eladásban (megemelt játékárak, sok-sok érkező third-party konzol exkluzivitás).

    [ Szerkesztve ]

    “I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”

Új hozzászólás Aktív témák