Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz hombre[EU] #89409 üzenetére

    Igazából én sem feltétlenül a No Man's Sky(rim)-hoz hasonlítanám, hiszen igazából ha egy modern Space RPG-t szeretnél létrehozni, akkor igazából a koncepció igazából megköveteli azt amit NMS tud, az Elite: Dangerous lassan a közelébe jár, vagy amit a Star Citizen akar. Vagyis igen, kellenek bele teljesen bejárható csillagrendszerek, bolygók, építkezés.

    Itt igazából a sztori lesz a lényeg, és azon felül az exploration része a bonusz. NMS/Elite esetén ugye pont a felfedezés a fő része a játéknak, a sztori meg igazából csak van (Elite esetén még az se). A Star Citizen esetében meg lehet hamarabb jön el a valós Star Citizen opció az emberiségnek, minthogy elkészülne az azonos nevű játék.

    Amúgy nekem tetszett, és várom, még akkor is ha a sztori nem lesz nagy dolog (de én eleve space sim fan vagyok, ugyhogy ez a kijelentés nem ér).

    Amúgy amiket én várok a tegnapi felhozatalból az a High on Life, a Pentiment, a Persona 5 Royal és a Starfield (illetve ha végre rászánnám magam a Plague Tale első részére akkor a Requiem).

    Amúgy mikor ment az "Ara: History Untold" előzetese, akkor amíg meg nem jelent a címe addig azt hittem, hogy ez egy új/reboot-olt Rise of Nations lesz.

    [ Szerkesztve ]

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák