Új hozzászólás Aktív témák

  • negyven2

    veterán

    válasz hombre[EU] #89411 üzenetére

    Ugye a tegnapi bemutatónak igazából az volt a legnagyobb "baja", hogy "hallgattak" kritikákra. Eddig azért ment a szájhúzás, hogy miért CG trailer helyet mért nem gameplay, hogy miért mutatnak be olyan játékokat amiket talán évek múlva kapunk meg, miért csak unalomig ismert AAA(A?) játékok kapnak lehetőséget. Erre most csak olyan játékról kaptunk gameplay amik a következő 12 hónapban várható a tervezett megjelenése. És ezek is elég széles rétegnek próbálnak szólni. Erre az internet válasza: De hol vannak a nagy AAAA+ játékok? A gameplay az csak oda van kamuzva, mert azok előre szerkesztettek! Tele vannak vásárolt indie ideglenesen exkluzív játékokkal. Meg egyébként is, hogy merészelik ellopni a Persona sorozatott, meg Kojima-t a Sony-tól :DDD.

    Kicsit Star Wars sequel szaga van az egésznek. Ott is (függetlenül a filmek minőségétől), előbb megpróbálkoztak azzal ami bevált aztán megpróbálkoztak valami teljesen új megközelítéssel, majd visszatértek, és megpróbálkoztak a fan-ok 100%-os kiszolgálásával. És mindhárom próbálkozásra csak a netes hiszti lett a válasz.

    "Zombies can’t swim. Famously underutilised anti-zombie measure. Walking Dead would have been over in one series if Rick Grimes had used his brain and gone to the Everglades."

Új hozzászólás Aktív témák