Új hozzászólás Aktív témák

  • Fire/SOUL/CD

    félisten

    válasz Qtya123 #109976 üzenetére

    1. Én tényleg poénnak szántam, elnézést, ha nem annak tűnt. :R

    2. Egyszer régebben véletlenül a gyúros topikra kattintottam, és mintha lett volna ott hozzászólásod, bár el nem olvastam(mint írtam, véletlenül keveredtem oda), de ebből arra következtettem (aztán lehet, hogy tévesen), hogy Te hobbi- vagy sportszerűen foglalkozol gyúrással, ergo konditermekben jártas vagy. Itt mifelénk ismert kifejezés a "haltápos" kifejezés (még1x: poénnak szántam), olyan emberkére szoktuk mondani, aki átlagos megjelenéssel rendelkezett, de nagyon rövid idő alatt hatalmas izomtömegre tesz szert, ergo kokszol valamikkel, viszont akármekkora izomtömeget is növeszt, fél óra alatt "kifekszik" (nem tud egész nap dolgozni), óránként be kellene tolni fél disznót, hogy regenerálódjon... Haltáp meg azért, mert azzal szokták a csirkéket nagyon rövid idő alatt felfújni... (amikor sütöd a a haltápon nevelt pipit, akkor olyan szag terjeng a konyhában, mintha halat sütnél)

    3. Igen, nekem is volt több ilyen ismerősöm a pályafutásom során, aki megmutatta, ki a faxa gyerek.. A legutolsó épp tavaly volt, erdőn pakoltuk a fát, Ő meg kitalálta, hogy mit neki az a hatalmas rönk, egyedül felteszi a platóra, nem sikerült, visszaesett a rönk és-szerencsére- csak rágurult a lábára (és nem ráesett), de így is akkorát ordított, hogy az összes farkasember elmenekült az erdőből... :DDD (Azért megkérdeztük tőle, hogy nem akarja esetleg újra megpróbálni, hátha akkor sikerül ráejteni a lábára, oszt' kilapul a lába mint a Donáld kacsának? (megkergetni nem tudott, hisz járni sem bírt...) :))

    UI: Amikor épp nem haveroknak segítek építőanyagot pakolni, vagy házat építeni stb, akkor a polgári szakmámat űzöm, ami számítástechnika. Ezen oknál fogva sokan kerestek meg mail-ben és volt olyan is, aki azt írta, hogy ebben a topikban is megfordul, és mivel semmi időm nem volt programokra/fejlesztésekre, ezért írtam, hogy ép mit és mennyit pakolok, élni nem volt erőm estére, nem hogy még agyalni számtek jellegű problémákon.
    Szerencsére befejeződött az "őrület", most már csak saját munkámmal kell foglalkoznom.

    [ Szerkesztve ]

    Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Új hozzászólás Aktív témák