Új hozzászólás Aktív témák

  • kwzatz

    őstag

    válasz Asbee #116489 üzenetére

    Kezd fárasztó lenni, de végigvezetem neked, hogy zajlott a beszélgetés, mert olyan érzésem van, hogy nem tudod, mit mondtál pár órával ezelőtt és hogy jutott idáig a dolog vagy esetleg szándékosan szalmabábozol. Parancsolj:

    Asbee: "Amíg nem módosítanak(ha kell), addig a csökkent hatékonyság is jobb a semminél."
    kwzatz: "Annál lehetséges, viszont én pl. átestem a fertőződésen."
    Asbee: "A te átesésedre hol a van a tudományos bizonyíték, hogy jobb védelem mint egy oltás?" - itt követted el ugye az első szalmabábot, mert én nem állítottam, hogy jobb.
    "Ráadásul, úgy, hogy konkrétumok még nincsenek az új variánssal kapcsolatban." - ezzel egy időben ugye ez a vakcinák viszonylatában is áll, mert 2 hetes vizsgálat zajlik
    kwzatz: Erre linkeltem a tanulmányt és írtam, hogy:
    "Azt nem szeretném kijelenteni, hogy jobb (bár ezek a számok elég impozánsak), de ahogy korábban fogalmaztál a mai nap folyamán, "Jobb a semminél. " - tehát itt sem állítottam, hogy jobb, csak ugyanazt, mint amit te a vakcinára írtál, hogy "jobb a semminél"
    Asbee: "Nem fogsz tudni egy konkrét bizonyító erejű kutatást sem ebben a témában felmutatni. Van mindegyikre ilyen olyan." - erre te gyakorlatilag megkérdőjelezed bármilyen kutatásnak a jelentőségét, mert hát ere is arra is van, ezzel aláásod a saját véleményedet is az oltások mellett a vita viszonylatában... ezzel szemben azért később azt írod, hogy:
    "Én követem a tudományt, a változásokat"
    kwzatz: "Azt azért kiemelném újra, hogy a tanulmány nem arról szól, hogy a természetes immunitás vagy az oltás jobb" - itt ismét jelzem neked, hogy a szalmabábod továbbra sem érdekes
    Asbee: "Miért kéne bármilyen tanulmànyt felmutatnom, amikor egy szót sem szóltam arról melyik a jobb. Kérdésként tettem fel, hogy tudod-e bizonyítani jobb." Ez nagyszerű, mert én sem szóltam arról, hogy melyik a jobb, így én sem látom, miért kellene bármilyen tanulmányt felmutatnom, ami bizonyítja, hogy bármelyik jobb.

    Remélem ezen keresztül már rendben van a kérdés. Tök jó, hogy írásban van minden, nem szóbeli a beszélgetés és van lehetőség ilyen visszacsatolásra.

    "Everything is high risk, if you are a pussy."

Új hozzászólás Aktív témák