Új hozzászólás Aktív témák

  • -Solt-

    veterán

    válasz Menthirist #11328 üzenetére

    A DCS-hez sem kell! :) Kiválasztasz egy gépet, "átfutod" a manuálját, megcsinálod a tréningeket és eközben belövöd a HOTAS-ra a fontosabb funkciókat. Ha nincs kedved megcsinálni az indítási procedúrát akkor van hozzá egy bill kombináció ami életre kelti a főbb funkciókat és indítja a madarat. Picit hosszabb a tanulási folyamat mint más játékoknál, de megéri a ráfordított időt, mert iszonyat jó érzés lesz amikor uralsz egy ilyen masinát plusz tudod is, hogy mit miért kapcsolgatsz! :) Én nem tudok angolul de mégis ment, szóval biztos vagyok benne, hogy te könnyebben abszolválnád... ;)

    Egyébként van arcade módja, az lényegesen egyszerűbb, plusz ott van hozzá az FC3 ami tudtommal egy egyszerűsítettebb változata gépkezelés terén. Nincs annyi minden szimulálva benne... [link]

    Ennél egyszerűbbről amiben vannak modern gépek és harcászkodni is lehet benne, én nem tudok... bonyolultabbat igen, de szerintem azt végképpen nem akarod! ;] Amennyiben szimplán csak repkedni akarsz akkor polgári gépekre ott az X-Plane 11, pont most jött hozzá VR támogatás.

    Kormány terén alapvetően két irányba indulhatsz el. Használtban G25/27, ezekhez van H váltó is ha kell, ha nem kell, akkor DFGT. Újban akciósan G29/G920, ezekhez külön kell venni H váltót. A különbség csak annyi köztük, hogy PS4/XBOX verziók, de PC-l mindkettő működik.

    Kezdésnek a Thrustmaster termékeit nem ajánlom, mert megbízhatóság szempontjából problémásabb mint a Logitech. A G29/920 sem olyan már mint a G25/27, de azért mégiscsak egy 10 éves vonalat visz tovább. Vezetési élményre a Thrustmaster T300 jobb ezeknél a szíjhajtás miatt, de ez olyan 130K körül van és ehhez is kell még külön H váltó. A lényeg, hogy én ebben csak mint következő lépcsőfokban gondolkoznék...

    www.smart-bus.hu

Új hozzászólás Aktív témák