Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz v2 #20363 üzenetére

    A helyedben azért utána járnék. Oké, hogy a gari nem érvényes rá, de attól még akár fizetősen megjavíttatni is lehetne. De persze ez nem biztos, de ha alapból úgy keresnéd meg őket, hogy ha más nem adjanak egy ajánlatot a javíttatásra, hátha pár tízesből megcsinálnák. Csak legalább tudnál mérlegelni, hogy egyáltalán van-e lehetőség ilyesmire vagy azzal jársz-e jobban ha eladod a többi tartozékot.

    Kár, hogy nem vagyunk a támogatott országok listáján mert egyébként az Oculust kellene megkeresni ezzel de így ezt nem is merem tanácsolni.

    Akárkinek is írsz a hangnem fontos, hiszen a túloldalon is emberek vannak. Lehet jó lenne elővenni egy picit önsajnáltató stílust, pl megírnád, hogy kificamodott a bokád és amiatt estél rosszul, most is gyógyulás alatt állsz stb... :DDD Durva dolgot azért ne írj bele és ne várd tőlük, hogy ingyen megjavítják garis keretek között de azért egy próbát megér, az nem kerül semmibe.

    Majd visszajelzést írj már légyszi ha sikerült valamit intézni mert szerintem vagyunk többen is akiknek már lejárt a garija a CV1-re...

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák