Új hozzászólás Aktív témák

  • sheep

    addikt

    válasz Raymond #20482 üzenetére

    Én az elejétől fogva figyelemmel kísérem a Reverbet. Úgy látom hogy a némely HP shopban kapható első szériás hmd-k 90%-a el fog romlani, ha nincs szerencséd akkor a dobozból kivéve. Sajnos tele van a problémával a Reddit és a szimes fórumok. A gondot a nagyon nehéz és vastag hosszabbító kábel okozza, ami elmozdítja a helyéről a dp csatlakozót a mi a hmd-be van építve. Emiatt van akinél csak vibrál a lencse, van akinél egyáltalán nincs kép. A HP tud a dologról és addig nem engedi kiszállítani a kínai raktárból a cuccot amíg le nem ellenőrizték az összeset. Azt is hallottam hogy teljesen áttervezik az egészet, és ez megint csak hónapokig eltarthat.
    Én is sokat gondolkodtam hogy visszamondom a rendelésem, de aztán úgy voltam vele hogy ha már egyszer kifizettem, és van gari akkor most már hagyom, viszont ha nem kapom meg július végéig akkor én is visszamondom.
    Egyébként akinél működik az kb. mindenki le van nyűgözve hogy milyen éles a kép, gyakorlatilag egy 1080p monitorral összevethető. A gépigénye sem feltétlenül magasabb mint az első szériás wmr cuccoké. És persze szigorúan csak szimulátorozásra ajánlott, a többi játékra jobb az Oculus.

    MSI MPG Z390M GAMING EDGE AC, I7 9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , G.Skill Aegis 32gb 3200 DDR4, HP Reverb G2 VR

Új hozzászólás Aktív témák