Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz MlbMatic #22011 üzenetére

    Teljesen jó a Fallout 4 VR. Régebben az Oculus-osoknak volt mindenféle nyűgjük a kontrollerekkel, de javítottak minden problémát végre, nem kell semmi fix vagy cfg átírás már. Mondjuk a grafikai beállítások tökéletesítéséhez még mindig lehet konfig fájlokat turkálni, de az a játék elavult motorja miatt is van.
    A fallout-os élmény nagyon jó bár én már picit ráuntam pedig egyik kedvenc franchise-om. Lehet, hogy túl sok játék van már a könyvtáramban és valami másra vágytam már. Állva viszont 1-2 óra játék után bele lehet fáradni, ülő módot pedig azt hiszem nem támogat de meg lehet mókolni, hogy ülve is teljesen jól játszható legyen (régebben találtam erről is reddit postot de nem próbáltam ki végül mert mással játszottam utána).
    Erről is van videóm mert régebben streameltem, itt pont egy élménydús találkozásom volt a parkban egy idegennel.. :DDD

    (#22013) a2d2: Nekem 320.813 pont a rekordom. Ha most azon csodálkozol, hogy az hogy lehet, hát azért mert legjobb tudomásom szerint Questen a demoban nincs nehézségi fokozat állítási lehetőség, csak simán play és megy a pálya. Nekem ez a pontom experten, expert fölött van még Expert+ is már de azt nem toltam a gyári mapokon, de azon még ettől is több pontot lehet szerezni. Szerintem az igazi Beat Saber érzés az expert fokozattól van, mikor hiba nélkül végig tudsz tolni egy számot ezen a nehézségen.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák