Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz ablack #2711 üzenetére

    Pár hónapja volt erről egy cikk vagy videó, hogy az OR is kiválóan teljesít roomscaleben (#OculusRoomscale), nagyon jó eredményeket mutatott. Szerintem ha valóban így van akkor felesleges is az elhelyezésen parázni: Optimális elhelyezés persze van, de ettől függetlenül működhet más elhelyezésben is. Nincs még Oculusom és nem látok bele a kódjaikba sem de le merném fogadni, hogy az érzékelő adatokat nem adhoc dolgozza fel a rendszer, hanem akár következtető algoritmusokat is használhatnak ami abban az esetben sokat segít ha kitakarjuk a kontrollereket, még úgy is van olyan információ amivel a követést tudják becsülni és szinkronizálni. Pl adott pozícióból és sebesség deltájából, irány deltájából simán becsülhető egy-egy kisebb mozdulat rövid kitakarás esetén.

    De én is csak tippelek, minden esetre eddig egyetlen panaszt sem láttam a követésre vonatkozóan (jó persze, a Touch még nem is landolt) ezért szerintem kár is az elhelyezésen aggódni. OR Roomscale 1 kamerával is elég jól működik, 2 esetén pláne nem paráznék ez alapján.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák