Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz barcalaci84 #36011 üzenetére

    Én nov 17-én vásároltam a 2db Quest 2-t OCUK-ről, az aktiválás pedig november 27-én történt meg, automatán ingyenesnek mutatta így is az Asgard-ot. Egyiket magamnak, másikat új felhasználónak akinek már volt Facebook accja de soha nem volt semmilyen VR cucca.
    A Questet felsetupoltuk (mobilappal, hálózattal, mindennel). Utána telepítettük az Oculus alkalmazást PC-re, rákötöttük sima Type C kábellel gépre, bejelentkezett és a store-ban kikeresve az Asgard-ot ingyenesnek is mutatta.

    Csak azért írtam le ilyen hosszan, hogy mielőtt bárki ticketet küldene csinálja végig a Quest setupolást és csekkolja PC-n az Oculus Store-t mielőtt bármilyen ticketet nyitna mert úgy tűnik a rendszer működik. (Azt nem tudom milyen esetekben kell tényleg az Oculus supporthoz fordulni, hogy hogyan fordulhat elő az, hogy valaki nem kapja meg.)

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák